“Përmbytje”në Prishtinë (FOTO/VIDEO)

140

Moebel THEMA

pr

Shiu i cili ka rënë mbrëmë gjatë natës në Prishtinë, ka bërë qe të bllokohet kanalizimi në disa pjesë të qytetit.

Në rrugën ‘Luan Haradinaj’, në qendër të qytetit, shihet qe uji i cili nxirret nga kanalizimi dhe derdhet rrugëve të Prishtinës, transmeton ‘Indeksonline’.

Kjo ua ka vështirësuar lëvizjen kalimtarëve të kësaj pjesë të qytetit.

Derdhja e ujit në këtë formë është e ndaluar. Në raste të tilla praktikohet qe uji të derdhet në ndonjë cisterne, e cila me pas derdhet në ndonjë pjesë të caktuar.

Comments