“Përmbytjet”, Jolevski kërkon të braktisë intervistën (VIDEO)

184

Jolevski

Në kuadër të intervistës për të shtunën, sot do të flasë Ministri i Mbrojtjes Jolevski. Por, në intervistë, Jolevski u ndje keq nga pyetjet e gazetares Natasha Stojanovska, duke dashur t’i shmangej atyre, si dhe të braktiste intervistën, duke kërkuar fikjen e kamerave.

ALSAT do ta transmetojë këtë intervistë të plotë, gjatë këtij edicioni, pas bllokut të lajmeve politike. Jolevski, I pyetur lidhur me listën e sendeve që institucionet kishin kërkuar nga ambasadat e huaja për rastin e përmbytjeve, pranoi se përse të mos kërkoheshin edhe sende të panevojshme dhe jo urgjente, duke thënë se kriza ishte mundësi e mire për të kërkuar sa më shumë ndihma të huaja.

Comments