Pishina e këtij hoteli zviceran është bërë hit në internet (VIDEO)

308

Moebel THEMA

1

Videoja e një pishine, me pamje ka malet zvicerane dhe me ujë të mahnitshëm, është bërë hit në rrjetet sociale.

E titulluar “Shkallët për në Parajsë”, videoja 38-sekondshe shfaqë një grua duke hyrë në pishinën e hotelit me pesë yje ‘Villa Honegg’ në Ennetburgen, Zvicër.

Videoja ishte publikuar në Facebook më 30 shtator për blogun e udhëtimeve Loucos Por Viagem, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon:

Comments