Plaku 80 vjeçar nuk është larë për 60 vite, ja si duket ai tani

118

Moebel THEMA

Disa njerëz bëjnë dush dy herë në ditë, disa të tjerë një herë e disa të tjerë 3 ose 4 herë gjatë ditës dhe pothuajse të gjithë përsëri brengosen për higjenen dhe dukjen e tyre.

Ndryshe është me plakun 80 vjeçar, i cili për 60 vite me radhë nuk ka bërë dush. Me kalimin e kohës, ngjyra e trupit të tij është shndërruar në gri dhe është bërë e vrazhdë.

Amo Hadji është iranian 80 vjeçar i cili jeton në Provincën e Farsit, në një “shtëpi” me kushte tejet të vështira. Natyrisht, ai mban erë të rëndë dhe për çudi, beson në jetën e tij, transmeton lajmi.net

Nuk dihet asgjë më shumë në lidhje me të, ai është zbuluar nga gazetarët iranianë dhe shërbimet sekrete.

1234

Comments