Policë të armatosur ruajnë Kuvendin dhe Qeverinë e Kosovës 

272

 

Picture 051

Ndërtesa e Kuvendit dhe ajo e Qeverisë së Kosovës janë duke u ruajtur nga policë të armatosur, të cilët po patrullojnë për rreth ndërtesave.

Fotoreporteri i Kohës Ditore ka filmuar një xham të thyer në ndërtesën e Qeverisë, që supozohet të jetë bërë nga gurë të hedhur nga jashtë.

Policia nuk ka konfirmuar vërtetësinë e lajmit, ndërsa KP-së i ka thënë se me rastin është duke u marrë grupi i hetuesve.

Ndërkohë janë shtuar patrullimet e forcave të Policisë së Kosovës jashtë ndërtesave kryesore të legjislativit në vend.

20160809141129926 (1)

Comments