POSTA E MAQEDONISË DHUROI NDIHMA PËR RAJONET E PËSUARA

204

Ndihmë humanitare dedikuar për të pësuarit e rajoit të Hasanbegut dhe Stajkovcit sot donoi Posta e Maqedonisë.

Ndihma e cila përbëhet nga produkte ushqimore dhe mjete për higjienë personale është dorëzuar në qendrat për pranim të ndihmës humanitare në rajonet e pësuara.

Comments