PPD mbrëmë në Gostivar

88

 

Mbrëmë në Pallatin e kulturës në Gostivar Partia për Prosperitet Demokratik mbajti tubimin parazgjedhor të rradhës ku të pranishmëve u folën kandidatët për deputetë nga Njësia numër 6 Jëlldëz Osmani, Beqir Beqiri Muhamed Halili dhe bartësi i Listës dhe njëkohësisht kryetari i PPD-së Abduladi Vejseli.

Ai para të pranishmëve theksloi se PPD ka traditë të madhe të veprimit politik, dije, kompetencë dhe dinjitet dhe me këtë rast i ftoi  zgjedhësit që kësaj rradhe ta votojnë këtë parti sepse ajo është partia e cila ka vizion për përparimin ekonomik, social, kulturor, arsimor të shqiptarëve në Maqedoni dhe qytetarëve tjerë pa marrur parasyshë përaktësinë fetare e politike.

Comments