PPD ua uron gjithë myslimanëve festën e Kurban Bajramit

192

PPD

GËZUAR DHE ME FAT FESTËN E KURBAN  BAJRAMIT TË GJITHË BESIMTARËVE MUSLIMANË!

Abduladi Vejseli, kryetar i PPD-së

Comments