Procesi i votimit në Komunën e Sarajit (VIDEO)

82

Procesi i votimit në Komunën  e Sarajit, deri në ëkto momente ka rrjedhur në rregull dhe pa ndonjë problem të theksuar. raportohet se jehona e votuesve deri në ora 12:00 është në numër të konsiderueshëm.

Comments