Prognoza e dështuar e Armend Mujës – besonte se VV i fiton 24 komuna në zgjedhjet lokale

142

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosjes, Armend Muja, ishte shprehur i bindur se VV do t’i fitonte 24 komuna në Zgjedhjet Lokale të 17 tetorit.

Muaj më parë, deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje shprehej i bindur se VV do të fitonte 24 komuna në zgjedhjet lokale të 17 tetorit, ku shumë prej tyre ai u shpreh se do të fitoheshin pa balotazh.

Moebel THEMA

Muja nuk hezitoj t’i përmend me emra komunat në të cilat pretendon se do të fitojnë bindshëm duke e nisur atë me kryeqytetin e Kosovës, Prishtinën e duke vazhduar më pas edhe me të gjitha komunat e mëdha të vendit.

“Lëvizja Vetëvendosje, do t’i fitojë të gjitha Komunat e mëdha, përfshirë edhe Komunat e reja të cilat janë në Kosovën e mesme të cilat nuk kanë qenë më herët, unë besojë se do të fitojë në 21 komuna gjithsesi dhe në tri të mëdha,”- ishte shprehur Muja.

Por, sipas rezultateve të KQZ-së, LVV nuk ka fituar asnjë komunë pa balotazh

Comments