PSP ka dorëzuar ankesa në Gjykatën e Apelit për mosparaburgimin e Gruevskit

352

PSP ka dorëzuar ankesa në Gjykatën e Apelit për mosparaburgimin e Gruevskit
Prokuroria Speciale i dorëzoi në gjykatë ankesat për mosparaburgimin e ish-kryeministrit Nikolla Gruevskin dhe bashkëpunëtorëve të tij më të ngushtë, Mile Janakievskin, Gordana Jankulovskën, Kiril Bozhinovskin dhe Martin Protugjerin, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nëse Prokuroria Speciale ankohet se pse gjykata nuk ka shqiptuar paraburgim, të drejtën e aknimimit e kanë edhe të akuzuarit.

Gjykata e Apelit ka afat 48 orë të që të deklarohet për ankesat e PSP-së.

Comments