PSP pret uljen e tensioneve dhe keqkuptimeve me DSK-në

173

Moebel THEMA

04de4af1-4219-4a5a-93a8-a1697ff8a7a0_w987_r1_s-620x330

Prokuroria Speciale Publike paralajmëroi se sot përsëri do të kthehet në Drejtorinë për siguri dhe kundërzbulim për të vazhduar me punën e saj, transmeton TetovaSot.

Mbrëmë njëri prej hetuesve të PSP-së që qëndroi për kujdestari përskaj mjeteve për përgjim në DSK, u përjashtua, pas së cilës prokurorja publike, Katica Janeva dhe ekipi i saj u kthyen në DSK për të parë se çka po ndodh.

Zëdhënësja e PSP-së, Lence Ristoska mbrëmë deklaroi se shpreson se ajo është vetëm një keqkuptim që beson se sot do të tejkalohet. Në ndërkohë në pres konferencë, ministri i punëve të brendshme, Oliver Spasovski deklaroi se me asistencë të policisë do t`i jap përkrahje PSP-së dhe se nuk do të lejoje bartjen e mjeteve të përgjimit ose çfarëdo tjetër nga rreth i MPB-së.

Comments