Publikohen dy fotografi të reja të Sami Frashërit

154

s111-1-e1480518847221-780x439

Historiani Shasivar Kabashi, studiues i Kohës së Re (periudhës së dytë shekulli XIX) në Universitetin e Stambollit ka sjellur këto ditë dy foto të Sami Frashërit.

Në to Samiu megjithëse paksa i shtyrë në moshë shihet pranë librave dhe tavolinës së tij.s111-1 s222-2

/telegrafi.com/

Comments