Pullë postale me portretin e muzikologut shqiptar, Lorenc Antoni (Foto)

244
Pullë postale me portretin e muzikologut shqiptar, Lorenc Antoni (Foto)

Duke filluar prej sot Maqedonia do të ketë në përdorim pullën e re postare, e cila ka figurën e etnomuzikologut shqiptar Lorenc Antonit.

Me vënien në qarkullim të kësaj pulle, Instituti për Trashëgimi Kulturore dhe Shpirtërore Shqiptare në bashkëpunim me Postën e Maqedonisë shënuan 25 vjetorin e vdekjes së muzikologut Lorenc Antonit.

Lorenc Antoni ka qenë muzicient i njohur nga Shkupi, i cili veprimtarinë e tij e ka zhvilluar në tërë trojet shqiptare. Ai është themeluesi i shkollës së parë fillore dhe të mesme të muzikës në Prizren.

lorenc-antoni-pulla-postale

Comments