Putini – gazetarëve rusë: Kujdes, Amerika është duke ju vëzhguar

148

image_1476626795-2196247

Moebel THEMA

 

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, u ka thënë sot gazetarëve në Korpusin e Shtypit Rus se ka shumë mundësi që ata janë duke u vëzhguar nga agjencitë amerikane të inteligjencës.

Putin i ka bërë këto komente sot në Benaulim, Indi, ku është duke marrë pjesë në samitin e grupit BRICS, transmeton Express.

Putin u ka thënë gazetarëve që po e përcjellin ngjarjen e tij në Indi: “Amerika dëgjon gjithçka dhe shikon gjithçka. Të gjithë ju jeni objekte shfrytëzimi për shërbimet speciale.”
Comments