Qeveria kalimtare të premten, zgjedhjet më 11 Dhjetor

179

qeveria

Qeveria kalimtare në pajtueshmëri të marrëveshjes së liderëve do të formohet nga kjo e premte dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mbahen më 11 dhjetor.

Aktualisht sipas burimeve të portalit TetovaSot po shkruhet marrëveshja në të cilën katër liderët e partive politike do të vënë nënshkrime.

Me zgjedhjen e anëtarit të pestë të komisionit ad-hok, u arrit edhe data e zgjedhjeve të parakoheshme paralmentare që do të jetë më 11 dhjetor.

Pasi lideri i VMRO-DPMNE Nikola Gruevski tha se ai do të pranojë të gjitha kushtet e LSDM-së vetëm që të ketë zgjedhje, duke i lënë partitë e tjera për të zgjedhur anëtarin e pestë, dhe tha se ai do të vijë do ta nënshkruajë vetëm marrëveshjen për mbatjen e zgjedhjeve më 11 dhjetor, njofton TetovaSot.

Comments