Qeveria shkarkon bordin e ujësjellësit rajonal “Mitrovica”

212

Qeveria në detyrë ka shkarkuar Bordin e drejtorëve të ndërmarrjes publike KRU “Mitrovica” dhe ka emëruar Bordin e ri.

“Në rend të ditës në këtë mbledhje është paraparë edhe shkarkimi i Bordit të drejtorëve dhe emëruesin e Bordit të përkohshëm të drejtorive të ndërrmarrjes publike qendrore kompania rajonale e ujësjellësit “Mitrovica””, thuhet në njoftim.

Ndërsa në këtë mbledhje janë dhënë mjetet për familjet e minatorëve që humbën jetën dje tragjikisht dhe 12 milionë euro për zbatimin e paketës mergjente fiskale./IndeksOnline/

Comments