‘RAP Sfidë’ Gruevski dhe Zaev të shtunën

120

Zaev-vs-Gruevski-Rap-Sfida-780x439

Kujdes! Këtë të shtunë vijon episodi nga emisioni më i shikuar për publikun maqedonas që nuk duhet të ju humbasë.

Zhare ka arritur të mbledhë së bashku politikanët maqedonas dhe t’i bëjë ata të lexojnë cicërima për qëllim të ‘keq’! Ajo që shumë njerëz menduan se kurrë nuk do të ndodhë në Maqedoni, megjithatë ne do të shohim në praktikë këtë të shtunë në ‘Eden na Eden’.

Ndër të tjera, pas dy të parëve që ishin në mesin e video viraleve këtë vit, njoftohet edhe ‘RAP Sfida’ e tretë mes Gruevskit dhe Zaevit.

Këtë të shtunë, në televizionin Telma në ora 19:15.

Comments