Reagim qytetar ndaj djegies së mbeturinave në Dibër

191

Qytetet shqiptare në Maqedoni kanë probleme të shekullit të kaluar dhe duhet të sigurojnë kushte bazike për të jetuar. Sot Dibra ka pasur probleme me tym dhe nuk dihet autori i ”kujdesjes” për këtë ndotje.

Publicistja nga Dibra Adelina Marku shkruan në “facebook” se ky tym vjen nga deponia që punon pa standarde.

Adelina Marku akuzon komunën, ndërmarrjen komunale dhe partitë politike, që sipas saj, nuk interesohen aspak për këtë krim që i bëhet Dibrës.

Comments