Reagon Murat Meha për sulmin ndaj tij

146

largea_meha-jpg1464085426
Kryetari i Komisionit shtetëror për shënjimin e kufijve, Murat Meha ka thënë se sulmi ndaj shtëpisë dhe familjes së tij është sulm nga dora e zgjatur që po mundohen të rrezikojnë gjithçka.
“Ky është një sulm ndaj familjes time që po bëhet prej dorëz së zgjatur që po mundohen të rrezikojnë gjithçka madje edhe familjen time”, ka thënë Meha./Zëri/
Comments