Real 1 shfaqet gjysmë i zhveshur duke ngrënë trëndafil në natyrë[Video]

222

Reperi kosovar Real One, si tandem me DJ Blunt, nisën një fushatë në fillim të këtij viti kundër reperëve Gjiko dhe Ledri Vula dhe kështu për ca ditë u bënë qendra e vëmendjes.

Para ca kohe Real One doli në një fushë të blertë dhe me detergjent dhe furçë pretendoi se i lau karrierën Gjikos.

Por ka një tjetër video nga ai që na bëri t’i hapim sytë që në mëngjes.

Meqenëse ai ka filluar të mos jetojë si një njeri i zakonshëm, Real One ka publikuar një video ku shfaqet duke ngrënë një trëndafil të bardhë.

Ne nuk patëm shumë koment rreth videos, vetëm e pamë dhe po e ndajmë edhe me ju…

Comments