Reald dhe Lirim Emërllahu, dy sportistët që e përfaqësojnë Kosovën edhe në gara ndërkombëtare

369

Kosova ka shumë të rinj të talentuar, në disiplina të ndryshme sportive që janë bërë frymëzim për shumë të tjerë edhe kur konkurrojnë në rang ndërkombëtar me mjaft sukses. 

Të tillë janë edhe dy të rinjtë nga Komuna e Vitisë, të cilët do ta përfaqësojnë Kosovën në garat evropiane e botërore krahas sportistëve nga e gjithë bota.

Reald Visar Emerllahu në sportin e karatesë dhe Lirim Ymer Emërllahu në vrapim, janë dy garues që nuk njohin konkurrencën në disiplinat që i zotërojnë kudo ku janë prezentuar në ngjarje të sportit.

Moebel THEMA

Realdi është kampion i shumëfishtë në gara kombëtare e ndërkombëtare i cili tani ndodhet në Ceki dhe përfaqëson Kosovën në garat evropiane.

Lirimi, në anën tjetër që shkëlqen në atletikë, është i riu i talentuar i cili jeton në Amerikë dhe përfqëson Kosovën në garat atletike ballkanike.

Kujtojmë se pjesëmarrja e sportistëve kosovarë në evente botërore ka sjellur promovimin shtetit e vlerave të rinisë sonë, duke bërë krenarë gjithë./PlusTV/ 

Comments