Regjistrohet edhe një tërmet në Shkup

187

 


Regjistrohet edhe një tërmet në Shkup

Moebel THEMA

Enti seizmologjik në Maqedoni ka regjistruar një dridhje të re të tokës, në mesnatë, me epiqendër në rajonin e Shkupit.

Ky tërmet është regjistruar në ora 1 të mëngjesit të sotëm, me një forcë prej 1.6 shkallë Rihter.

I njëjti është ndjerë në Shkup dhe rrethinë, me një inensitet prej 3 shkallësh, sipas sistemit makroseizmik evropian.

Comments