Reshje të mëdha shiu në Durrës e Tiranë, përmbyten rrugët

289

 

Reshje të mëdha shiu në Durrës e Tiranë, përmbyten rrugët

shi-ne-tiraneReshje të dendura shiu kanë përfshirë qytetin bregdetar të Durrësit por dhe disa qytete të tjera, përfshirë dhe kryeqytetin.

Kjo situatë ka sjellë vështirësi në qarkullimin e mjeteve.

Në Tiranë, pusetat ndonëse kanë funksionuar e kanë pasur të vështirë përballimin e një sasie kaq të madhe reshjesh.

Comments