Reshjet e rrëmbyeshme: shumë vendbanime pa rrymë

149

Shirat e rrëmbyeshëm që kanë kapluar Maqedoninë Veriperëndimore kanë ndalur rrymën në shumë vendbanime.

Nga EVN thonë se po punojnë që gjendjenta vene  në kontrollë. Sipas tyre rrymë nuk ka në disa vendbanime të Tetovës, Gostivarit dhe Shkupit.

Comments