Revolucion te Bayerni, shkarkohen figurat kryesore të klubit

373

Bayern Munchen do të shkarkojë Oliver Kahn si CEO dhe Hasan Salihamidzić si drejtor me efekt të menjëhershëm.

Vendimi i bordit mbikëqyrës është marrë para ndeshjes finale dhe do të zyrtarizohet së shpejti.

Pavarësisht fitimit të titullit, FC Bayern do të ndryshojë njerëzit në krye të klubit me Dreesen si CEO të ri.

Salihamidzić e mbështeti skuadrën në tribuna deri në fund sot; Kahn nuk ishte as në stadium.

Comments