Rilindja me BESË sonte në Hasanbeg dhe Haraçinë

223

 

Rilindje me BESË sonte ishte prezent në Hasanbeg dhe Haraçinë, ku para banorëve të kësaj ane shpalosën platformën dhe programin zgjedhor.

Para të pranishmëve kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, njëherit bartës i listës zgjedhore për njësinë e gjashtë zgjedhore deklaroi: “VMRO-DPMNE’në e trishton e vërteta se pas këtyre zgjedhjeve do mbetet pa degën e vetë shqiptare. Pra me rritjen e numrit të Besatarëve egërsohen VMRO-DPMNE’ja, sepse ato e dinë se me fitoren e Lëvizjes BESA, përgjithmonë do mposhtet antishqiptaria e Gruesvkit.

Fjalë rasti kishte edhe bartësi i listës në zonën 2, njëkohsisht edhe sekretar gjeneral i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi i cili para hasanbegasve tha: “Dikujt nuk po i pëlqen Ridefinimi, por kjo me ose pa dëshirën e tyre – do të bëhet’’.

Gjatë këtij takimi, fjalë rastin kishin shefi i shtabit komunal në Gazibabë – Fatmir Shaqiri, shefi i shtabit komunal në Haraçinë – Ali Ismaili, dhe anëtari i kryesisë qendrore Zejd Rexhepi.

Comments