Rinka publikon këngën më të re “Maje”

573

Këngëtarja Rinka ka publikuar me videoklip këngën e saj më të re të titulluar “Maje”. Vlen të theksohet se ky është videoklipi i tretë i saj pas dy të tjerëse të titulluar “Akull” dhe “Habibi”.
Për më shumë shijoni këngën në vazhdim

Comments