Rrahim Pacolli kërcënon Greqinë me luftë: Do të përballesh me 17 milionë shqiptarë

177

Moebel THEMA

Rrahim Pacolli kërcënon Greqinë me luftë: Do të përballesh me 17 milionë shqiptarë

Kreu i Byrosë së Sigurimeve në Kosovë, Rrahim Pacolli e ka kërcënuar Greqinë më luftë. Ai në një status në Facebook, duke reaguar mbi deklaratat e ministrit grek Nikos Kotzias, ka thënë se Greqia mund të përballët me 17 milionë shqiptarë.

Ky është reagimi i plotë i Pacollit në Facebook:

Pasi që jam shumë emocionalisht dhe kombëtarisht i lidhur më pjesën çame, deklaratat e ministrit grek Nikos Kotzias, janë kërcënuese dhe aspak të matura. Unë vetëm dua të them së Greqia në një konflikt të mundshëm të armatosur ka të bëjë me 7 milion banorë shqiptarë në Ballkan si dhe më 9 milion të tjerë që jetojnë tash e sa kohë në Turqi e të cilët kanë pozita të larta ushtarake në armatën turke. Prandaj nëse në këtë pikë do ti referohemi luftës dhe hirit, hiri do ti mbetët Greqisë. Rr.P

Comments