Rrëfimi i azilkërkuesit palestinez në Kosovë

297

Image result for refugjat

Për më shumë se një vit Zahir al Karan ka ikur nga vendlindja e tij Palestina duke kërkuar një mundësi tjetër të jetës larg luftës e shkatërrimeve dhe së fundi është vendosur në Kosovë. Ai rrëfen për rrugëtimin e ikjes që e ka nisur nga Turqia në Greqi drejt Shqipërisë, për t’u vendosur në Qendrën për Azil në afërsi të Lipjanit, rreth 20 kilometra në jugperëndim të Prishtinës.

 

Comments