Rrëfimi i vrasësit të ‘Akullt’: Ja pengu që më ka mbetur në jetë

188

Vrasësi Richard Kuklinski, i njohur ndryshe edhe si “Njeriu Akull”, është një nga vrasësit me pagesë më të frikshëm të të gjitha kohërave.

Vrasësi amerikan me pagesë, i cili e mori pseudonimin për shkak se i ngrinte viktimat për të fshehur kohën e vdekjes, u dënua për pesë vrasje.

Kuklinski e ka kryer vrasjen e parë në moshën 14-vjeçare, dhe thotë se ka vrarë gjithsej rreth 100- 250 persona.

Vrasësi gjakftohtë ka dhënë shumë intervista, ku ka folur hapur rreth ekzekutimeve që ka kryer, por në një intervistë të vitit 1991, ai ka treguar të vetmin krim për të cilin është penduar.

“Ishte një burrë që po më lutej dhe po më përgjërohej, besoj. Gjatë thithë kohës thoshte “të lutem Zot”.

Unë i thashë se ke gjysmë ore t’i lutesh Zotit, dhe nëse Zoti zbret poshtë për të ndryshuar rethanat, do të ta kursej jetën.

Por Zoti nuk u shfaq. Dhe nuk i ndryshoi rethanat. Kaq ishte. Nuk ishte një gjë e mirë. Kjo është e vetmja gjë që nuk duhet ta kisha bërë”.

Pas 18 muajve hetime, Kuklinski, u gjet fajtor dhe u dënua në vitin 1986 për pesë vrasje.

Pasi i shpëtoi dënimit me vdekje, ai vuajti dënimin me burgim të përjetshëm. Richard Kuklinski vdiq në moshën 70-vjeçare në vitin 2007.

Comments