Rreshje dhe bubullima në rajonet malore të Maqedonisë lindore

180

Rreshje dhe bubullima në rajonet malore të Maqedonisë lindore

Në orët e pasditës ka zhvillim të izoluar të vranësirave jostabile, të përcjellura me reshje  të shkurtra vërshuese dhe me bubullima kryesisht në rajonet malore të Maqedonisë lindore, por në disa vende edhe në pjesët jugperëndimore, ndërsa në qytete vetëm në Prilep, kumtoi Drejtoria për punë hidrometeorologjike.

Proceset, informojnë nga DPHM, do të mbahen edhe në orët e pasditës, por do të mbeten të izoluara në viset malore.

Comments