Rriparohet dëmi në muzeun e Alfabetit në Manastir (FOTO)

169
Rriparohet dëmi në muzeun e Alfabetit në Manastir (FOTO)

Pas aktit vandal të demolimit të muzeut të Alfabetit, drejtori i këtij institucioni Nuer Arsllani ka reaguar shpejtë dhe ka sanuar dëmet që vandalët kishin bërë mengjesin e sotëm.

Edhe pse dikush u mundua të ndalojë manifestimin, Manastiri megjithatë feston 108 vjetorin e Alfabetit shqip.

15086923_1061783977252439_49173667_n

Comments