Rritja e rasteve me Covid, Rama: Thirrini mendjes, përndryshe kthejmë karantinën!

318

Shifrat e larta të të infektuarve me Covid ditët e fundit, kanë bërë që kryeministri Rama të dalë në ERTV, për të përcjellë paralajmërimin se mund të rikthehen sërish masat shtrënguese.

Rama tha se nëse nuk ka ndryshim të sjelljes dhe shifra të rritura në spital, atëherë do të ‘fillojmë nga e para’.

Rama: Nëse nuk vazhdohet kështu e nëse nuk ndryshojmë sjellje urgjent nëse numrat e të shtruarve rriten, atëherë me keqardhje, por realisht nuk do të kemi çfarë të bëjmë dhe do duhet të fillojmë nga e para. Ju lutem, t’i thërrasim mendjes e të bëjmë gjënë e duhur. E keni vetë në dorë, secili prej nesh dhe të gjithë së bashku.

Comments