Rumunët ndërtojnë veturën e jashtëzakonshme, ja çfarë është në gjendje të bëjë ajo [VIDEO]

235

Moebel THEMA

traktori

Duhet ta shihni që ta besoni.

Kompania Rumune, Ghe-O Motors ka ndërtuar një veturë 3.2 ton të quajtur Shpëtimi, transmeton Express. Siç sugjeron edhe emri i saj, kjo veturë është e destinuar të përdoret për misione shpëtimi në çdo terren të vështirë

Kjo veturë mund të kaloj në ujë, terrene të vështira malore, përmes zjarrit borës dhe akullit për të arritur në vendin ku duhet ofrohet ndihma. Po ashtu, të integruar ka edhe një rezervuar uji me kapacitet 620 litra për të shuar zjarrin. Me anë të saj mund të barten edhe pacient të shtrirë në barelë. Me të mund të transportohen deri në 11 persona që qëndrojnë ulur.
Comments