Rushiti nga Tetova ka nevojë për ndihmën tonë, Ja si mund ta ndihmoni atë (Foto)

380

Moebel THEMA

rush

Të nderuar miq, Sheip Rushiti nga Dobroshi i Tetovës ka nevojë për ndihmën e juaj për të kryer një operacion kirurgjik në Hamburg të Gjermanisë.

Zotri Sheip Rushiti për mes një shkrimi në rrjetin social facebook ka kërkuar ndihmën e të gjithë atyre që kanë mundësi dhe duan ta ndihmojnë atë pë të kryer këtë operacion.

Të gjithë ju të cilët doni dhe keni mundësi për të ndihmuar më poshtë ju sjellim shkrimin e plotë dhe ju informojmë se si mund ta bëni atë.

APEL PËR NDIHMË

U R GJ E N T !!!
Une Sheipi,vuaj nga kjo semundje 11 vite dhe kam bere 11 operime,intervenime.
Urgjent kam nevoje per sherim jashte vendit sepse me rrezikohet JETA nga infeksioni.
Falemnderim te madh i shpreh katundareve te Dobroshtit dhe gurbetqarve nga Danimarka,Zvicrra dhe krejt diaspora,familjareve dhe shoqerise,
Kryetarit te Komunes Tearce,intelektualeve dhe mjekeve,sidomos D-r. Shaban Memeti,
Feimit nga Krushopeku,Keshillit te dy xhamive te Dobroshtit.
JU LUTEM merreni parasysh kerkesen time.
Analizat dhe kontrollat do te duhet me mjete vetanake te mbulohen se nuk i mbulon fondi. Ju faleminderit, Zoti ju shpërbleftë për solidaritetin dhe humanitetin tuaj!

Numri i llogarisë bankare ku mund të transferoni mjetet për shërimin e Sheipit është:
290-5000075675-78 (TTK Banka)

Kontakt telefoni: 071 810 525

 

 

Comments