Së paku 15 viktima nga vërshimet e djeshme në Shkup (Foto+Video)

311

Kryeqyteti i Maqedonisë dje ishte kapluar nga një mot i keq me shi e erë që la pas vetes shumë dëme materiale e viktima në njerëz, viktima këto nga lagjet përreth kryeqytetit derisa brenda në Shkup sot në mëngjes po shihen dhe pasojat e para nga përkeqësimi i motit.

Rrugë të dëmtuara nga shiu, vetura të bllokuara e të rrotulluara përskaj rrugëve. Në teren flitet se mbrëmë uji nëpër shtëpi ka mbritur deri në dy metra.

Deri më tani raportohet se ka më shumë se 15 viktima por akoma nuk ka ndonjë numër zyrtarë për shkak se organet kompetente në teren janë duke mbledhur të dhënat

Пустош_во_скопско_Стајковци_по_невремето

Пустош_во_скопско_Стајковци_по_невремето__1_

Пустош_во_скопско_Стајковци_по_невремето__2_

Comments