SEBAJETE AHMETI, MJEKE NË AMBULANTËN E HASANBEGUT THOTË SE NGA 6 GUSHTI DERI SOT NË KËTË AMBULANTË JANË KRYER 240 KONTROLLIME

116

 

Moebel THEMA

Sebajete Ahmeti, Mjeke në ambulantën e Hasanbegut thotë se nga 6 gushti deri sot në këtë ambulantë janë kryer 240 kontrollime, janë ndarë medikamente dhe këshilla për mbrojtje nga helmimet dhe infektimet. Sipas mjekes Ahmeti ambulanta është në funksion 24 orë.

Comments