Sela: Shqiptarët duhet të dalin të votojnë për ardhmërinë e tyre

121

1

Lideri i LR-PDSH, Ziadin Sela në konventën promovuese në Gostivar të Aleancës për Shqiptarët, theksoi se shqiptarët duhet të dalin të votojnë për adhmërinë e tyre.

“Shqiptarët duhet të dalin të votojnë për ardhmërinë e tyre, shqiptarët u bashkuan dhe e dinë se ka ardhur koha për ndryshim. Pse dikush tjetër ta bëj gjuhën shqipe kur mund ta bëjmë vet ne. ”Aleanca për Shqiptarët” zotohet se do të inicoj ndryshime kushtetuese në të mirë të shqiptarëve”, theksoi Sela në koventën promovuese.

Comments