Serbët tentojnë të djegin flamurin e Kosovës ,por shikoni ç’farë iu ndodhë

435

Ndeshja Serbi-Zvicër ka mbaruar 90 minutat por ajo vazhdon akoma me tensione që po rriten, dënime dhe shumë ngjarje tjera e pazakontë në një kampionat bote se si mund gjërat të shkojnë deri në këtë pikë transmeton Faktiditor.ch.Në fakt shqiponja e Xhakës dhe Shaqirit ka rritur tensionet që shihen edhe pas ndeshjes kur serbët shihet si tentojnë të djegin flamurin e Kosovës.Por shikojeni videon më kujdes se cfarë ndodhë më pas nga një kosovar./Faktiditor.ch/

Comments