Sërish bombardime në Siri, 18 viktima, mes tyre edhe fëmijë 

181

 

bomb

Një seri sulmesh ajrore kanë goditur këtë të premte zonat e kontrolluara nga opozita siriane në Aleppo, duke lënë të vrarë 18 persona, përfshirë fëmijë dhe ty punonjës të një spitali.

Është goditur goditur një treg, një spital i grave dhe fëmijëve dhe një fshat.

Sulmet kanë goditur spitalin e grave dhe fëmijëve duke lënë të vdekur dy nga stafi i spitalit, ndërsa ekipi i Mbrojtjes Civile Siriane, ka thënë se ka arritur të shpëtojë disa persona nga sulmi.

Comments