Shakohoxha prezanton familjen, ja ku po i kalojnë pushimet

155

image143-458x450

Moebel THEMA

image

 

Dritan Shakohoxha është duke pushuar në jug sëbashku me familjen tij. Ja tek e shohim komentatorin e Super Sport krah gruas dhe dy djemëve të tij, që duken tejet të relaksuar.

Pas një sezoni të gjatë sportiv, veçanërisht në periudhën e Europianit, më në fund Dritan Shakohoxha ka gjetur kohë të relaksohet me familjarët e tij.

Comments