SHBA/ Vret 19 vajza dhe më pas i fut në frigorifer

222

Policia në Chicago, SHBA, ka gjetur tre frigoriferë të mbushur me trupat e 19 vajzave të bardha.

Sipas raportimeve, Rasheed Thompson ka arritur t’i fusë vajzat në shtëpinë e tij duke u afruar pije dhe ushqime, por më pas i ka goditur duke i lënë pa ndjenja.

Pas kësaj, ai ka eksperimentuar me vajzat në fjalë duke i torturuar të lidhura me litarë në një tavolinë dhe në fund u ka shkruar në ballë: “Black Lives Matter” (Jetët e personave me ngjyrë vlejnë).

Policia është njoftuar nga fqinjët e Thompson, të cilët janë ankuar për veprime të dyshimta në banesën e 39-vjeçarit.

Më pas nga kontrollet e imtësishme në banesën e tij, janë gjetur trupat e vajzave, njëra prej të cilave ishte akoma gjallë.

Emrat e viktimave akoma nuk janë bërë të ditur nga policia./albeu.com/

Comments