SHBA: Zgjedhjet në Shqipëri më 30 qershor të jenë paqësore

198

SHBA ka paralajmëruar se zgjedhjet e kësaj fundjave në Shqipëri duhet të zhvillohen paqësisht, përndryshe opozita e vendit do të klasifikohet si “organizatë e dhunshme”, shkruan EUreporter, platforma e lajmeve multimediale evropiane me bazë në Bruksel.

Në shkrimin kushtuar situatës politike në vend, EUreporter risjellë në vëmendje apelin njëzëri të SHBA dhe BE-së se zgjedhjet duhet të mbahen në datën 30 qershor.

Comments