Sheiku i bën dhuratën e parë Rihannës: Nuk është veturë luksoze, as apartament (Foto)

283

Çifti duket shumë i dashuruar me njëri- tjetrin, por ka pasur dhe nga ata skeptikë, sipas të cilëve Rihanna është në një lidhje me të vetëm për paratë.

Dhe shumë kush mund të ketë të drejtë të mendojë se tashmë pas lidhjes me Jameel, Riri do të mbulohet nga dhuratat e shtrenjta, jo se nuk ka mundësi për t’i blerë vetë, por po flasim për dhuratat.

Ai i ka dhuruar vajzës nga Barbadosi një arush të madh, mbi të cilin ka vendosur dhe një trëndafil të kuq.

Tashmë, kur ai të shkojë në udhëtime për shkak të angazhimeve të shumta, Rihana do te gjejë ngushëllim të arushi, që do t’ia shuajë sado pak mallin. /Telegrafi/

Comments