SHFK “DITURIA”-Likovë me vend të parë në performancën me temë “EKO MODË”

227

Nxënësit e SHFK “Dituria” Likovë arritën vendin e parë pas një gare të madhe në mes të shkollave të Komunave të Kumanovës, Rankovcës, Kriva Pallankës dhe Likovës, për performancën me Temë: Shfaqje me EKO MODË e cila u organizua në Kriva Pallankë.

Falënderojmë nxënësit për performancën, dhe arsimtarin Muhamet Idrizi për punën e pa lodhëshme.

Comments