SHFRYTËZOHET RASTI I VËRSHIMEVE, MBETURINAT E HEKURIT MBLIDHEN PËR TË PËRFITUAR

200

Disa qytetar po shfrytëzojnë mbeturinat e grumbulluara në oborrin i shkollës së vjetër 25 maji në Hasanbeg, për të përfituar.

Kamionë e traktor të ngarkuara me gjë sende shtëpiake si lavatriçe, frigorifer e mobilje, që zbrazeshin në oborrin e shkollës, disa qytetar kishin dalë të mbledhin pajisjet që përmbajnë hekur. Sipas tyre, edhe shtëpitë e tyre ishin vërshuar dhe tani po punojnë për ta kthyer jetën normale që kishin.

Comments