Shi i rrëmbyeshëm sapo nisi në Likovë

232
Shi i rrëmbyeshëm sapo nisi në Likovë

Në disa fshatra të rajonit të Likovës sapo ka kaliar një valë me shi të rrëmbyeshëm, shkruan Fakte. Sinoptikët paralajmëruan mundësinë e rreshjeve të reja pasditën e sotshme dhe nesër.

Për momentin shiu është duke rënë i qetë dhe nuk ka paralajmërime për dëme eventuale.

Comments