Shifra rekord të përditësimit për iOS 10

164

 

Moebel THEMA

ios-10-nimblechapps

Një shifër rekord përditësimi është regjistruar për sistemin e ri operativ të Apple, iOS 10. Të dhënat e publikuara nga Mac thonë se vetëm një muaj nga publikimi i tij bëhet fjalë për 66% të pajisjeve të Apple në mbarë botën.

E përkthyer në shifra një në tre pajisje tashmë punon me iOS 10. Ky është niveli i përditësimit më i shpejtë se kurrë ndonjëherë, i paregjistruar ndonjëherë në përditësimet e mëparshme.

Një nga faktorët kryesorë të këtij përditësimi të shpejtë është edhe ardhja e iPhone 7 dhe iPhone 7 Plus, por edhe publikimi i Apple më 23 shtator i përditësimit të fundit, iOS 10.0.2.

Comments