Shilegov: Gruevski, ju nuk do të flini rehat e jo ne (Foto)

152

D.m.th. Grujo, Cavkov dhe të tjerët nga banda kriminale:

Gjëja e vetme që kemi rrënuar në periudhën e fundit është qetësia e juaj e jo e jona.

Dhe shumë shpejtë do të keni arsye se pse të brengoseni.

(Status në Facebook i zëdhënësit të LSDM-së, Petre Shilegov)

Comments